A tökéletes ajánlás

Én nagyon sok esetben úgy választok magamnak üzletet vagy valamilyen szolgáltatót, kivitelezőt, hogy ajánlást kérek az ismerősöktől, ügyfelektől, hiszen a legjobb vélemények alapján egy komlex képet tudok alkotni magamban arról, akit ajánlanak, így még a személyes találkozó előtt félig biztos lehetek benne, hogy jó és eredményes lesz a közös munka. Ez nekem már nagyon sok esetben bejött, még olyanokban is, amikor először nem is gondoltam rá, hogy ilyen téren nézzek körbe a piacon.

A legutolsó ilyen eset például az volt, amikor fotóst kerestem egy családi fotózáshoz, és már nagyon untam a neten a képek nézegetését, mert számomra a harmadik oldal után már nem igazán derült ki új a fotósról, annyira megcsömörlöttem a képektől. Ekkor jutott eszembe, hogy körbe kérdezek a környezetünkben, hogy ki kit ajánl hasonló fotózás után. Nem is kellett csalódnom. Amikor már másodszor hallottam példaként és ajánlva Szalai Balázs nevét, tudtam, hogy nem lehet vele mellé lőni. Azért megnéztem a képeit a neten, és már biztos voltam benne, hogy ő lesz számunkra a tökéletes választás. Fel is hívtam és kértem tőle egy ajánlatot, két héttel később pedig már a családi fotózáson találkoztunk.

Egyáltalán nem kellett csalódnom, sőt! Annyira jó hangulatban telt az egy óra fotózás, hogy én szinte el sem hittem. Az én családom ugyanis nem igazán szereti az idegeneket, főleg a gyerekeknek viszonylag sok idő kell ahhoz hogy feloldódjanak, fotózkodni pedig egyáltalán nem szeretünk, mégis tökéletes és gyönyörű képeket csinált rólunk. Nagyon elégedett vagyok vele, és ha bárkinek ajánlani kellene én is ajánlanám őt. Azt hiszem életem egyik legjobb ajánlása eddig ő volt. Eredmény és élmény tekintetében egyaránt.