Az új telefonom

Én nem is olyan régen döntöttem úgy, hogy a régi telefonomat már nem egy androidos készülékre cserélem, hanem egy iphone készüléket szerzek be magamnak. Nem akartam a legújabb szériát, és úgy döntöttem, hogy egy használt telefont keresek magamnak, mert az újak ára nekem meghaladja azt a plafont, amit ki tudok fizetni érte. Így aztán keresgélni kezdtem, de nem igazán volt olyan ajánlat a piacon, ami megbízható is lett volna, és árban, minősében is megfelelt volna, a kereskedők közül pedig egyik sem nyerte el tetszésemet, legfőképp nem bíztam meg egyikben sem. A másik pedig náluk az árképzés volt, ami távol tartott, mert rengeteget rátettek egy-egy használt készülékre, amit nem éreztem túl etikus magatartásnak a piacon. Nem akartam az ő üzletüket növelni, úgy döntöttem, hogy ha már jóval többet fizetek egy ilyen telefonért, akkor azt egy magánszemélynek szeretném adni.

Egyik sem valósult meg, ugyanis az egyik nagyon jó barátom a figyelmembe ajánlotta a https://almabazar.hu/ csapat tevékenységét, akik iphone felvásárlás keretein belül beveszik a használt telefonokat a magánszemélyektől, korrekt áron, és ha szükséges, akkor egy teljes felújítás után új gazdát keresnek azoknak, szintén azt mondhatom hogy egy nagyon korrekt piaci áron. Ez már nagyon felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy fel is vettem velük a kapcsolatot.

Nagyon kedvesek voltak és minden kérdésemre azonnal választ is kaptam, talán volt olyan is, amit többször is feltettem, tehát azt mondhatom, hogy még türelmesek is voltak velem. Nem sokkal később pedig megnéztem a telefon kínálatot és ki is választottam azt a telefont, ami azóta már két hónapja teljesen tökéletes működéssel segíti az életemet nem csak a munkában, hanem a magánéletemben egyaránt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot. Én biztosan csak hozzájuk fogok fordulni a közeljövőben.