A táskám örök tartozéka

Az ember táskája mindig mindent tartalmaz, csak általában azt nem, amire éppen nagyon nagy szüksége lenne. Főleg, ha nőkről van szó. Természetesen minden nő társam megpróbálja ezt az anomáliát kiküszöbölni, mert hát senkinek se jó, hogy hihetetlen nehéz a táskája, de valójában soha semmit nem talál meg benne, amire épp szüksége lenne, de hát én még csak olyan próbálkozásokat láttam, amik sorra elbuktak, bele értve a sajátomat is.

Én ugyanis már tényleg megpróbáltam mindent. Volt, hogy amikor haza értem mindent beborítottam a táskámból egy dobozba, hogy arra sarkalljam magam, hogy amikor elindulok valahova vissza kelljen pakolni, és így szelektálhassak, hogy mi a valóban fontos, de ebből az kerekedett ki, hogy a végén volt olyan, hogy teljesen üres táskával indultam útnak. Még csak jogosítvány se volt nálam. Tehát ez nem vált be. Próbáltam egy táskát használni csak, de hát csak kipakol dolgokat az ember, ami épp mindig hiányozni fog, úgyhogy ez sem igazán hozott átütő sikert. Rájöttem, hogy muszáj a gondolkodásomon változtatni. Muszáj minden tényleg fontos dolgot mindig magamnál hordani és minden olyat, amit könnyen lehet pótolni kicsit lazábban értékelni.

Így alakult ki, hogy van a fejemben egy lista, aminek mindig, mindenképp a táskámban kell lennie. A pénztárcám, a lakáskulcs, kocsikulcs, papírzsebkendő, telefontöltő és a kedvenc avon attraction parfümöm. Mert hát anélkül nem nap a nap. Az összes többi dolog jó ha a táskámban van, én már nem foglalkozom vele, hogy felesleges, ha pedig épp hiányzik valami leleményesen megoldom valahogy. Más megoldást én még eddig nem találtam az anomáliára. Remélem ahogy idősödöm egyre nyugodtabb napjaim lesznek és egyre kevesebbet kell majd ezzel foglalkoznom.