Egyedül őket ajánlom!

Abban az esetben, ha te is főiskolai éved megkezdésére készülsz, jó ha már azonnal azon kezdesz el agyalni, hogy hogyan fogsz tudni magadnak megfelelő szállást találni az oktatás idejére. Én is teljesen nyugodt voltam még pár hónappal a költözés ideje előtt, sőt úgy gondoltam, hogy nem lesz nagy feladat és kihívás egy tökéletes kiadó szobát találni, hiszen saját lakás bérlés nekem nem jöhetett szóba az agyagiak miatt, azonban nagyot tévedtem sajnos. Még nehezebb lett ugyanis számomra ez a kihívás mint én valaha is gondoltam volna. Természetesen a szüleim előre szóltak, hogy időben kezdjek bele a keresgélésbe, azonban én nem figyeltem a szavaikra és nem is hederítettem a feladatra egészen sokáig. Én teljesen abban a hitben éltem, hogy biztos majd tudok csatlakozni egy ismerőshöz vagy egy osztálytársamhoz, és szuperül el fogunk tudni éldegélni együtt. Nemvolt ez a valóságtól teljesen elrugaszkodott gondolat, azonban most már én is látom, hogy erről is lecsúsztam sajnos, mert sokkal előbb kellett volna erre is gondolnom és előbb kellett volna lakótársak után néznem az ismerősök között is.

Rengeteg időmet és lendületemet emésztette fel, hogy megpróbáltam a tökéletes kiadó szoba választást megtalálni, egyre fogyott az erőm azonban, hiszen olyan hirdetések és olyan korrektnek nem mondható ajánlatok vártak az ingatlan piacon, ami szinte értékelhetetlen volt. Ennek hatására már azon gondolkodtam, hogy ingázni fogok, nem bérelek szobát a fővárosban, hiszen lehetetlen egy jó áron lévő, normális szobát találni sajnos.

Aztán hála a jó égnek találkoztam a  csapatával, akik a Global Best Property Zrt. képviseletében valóban kifejezetten kedvesen, hatalmas hatékonysággal és gyorsasággal tudtak nekem segíteni kiadoszobabudapest.hu abban, hogy egy számomra tökéletes kiadó szobát találjak. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy bárki maradéktalan elégedett lesz a munkájukkal és annak eredményével is egyaránt. Nekem hihetetlen sokat segítettek.