Régi emlék hatalmas segítsége

Mindannyiunknak vannak hobbi tevékenységei, olyan dolgok, amikben vágya szerint hatalmas sikereket ért volna el, de vagy nincs akkora tehetsége hozzá, hogy ez meg is valósuljon, vagy nem hagyták a szülei hogy elhelyezkedjen benne, vagy feladta ideje korán és nem vált valóra az álma, de azért még most is szereti és egy-egy cikket, előadást megnéz a témában, jobb esetben néha gyakorolja is kicsit a tevékenységet. Én is így voltam a fotózást illetően.

Gyerekkoromban hatalmas hírű fotós akartam lenni, aki sorra járja az országokat és különböző emberekről gyönyörű portrékat készít. El is végeztem akkor egy iskolát, de hát aztán persze a középiskola és az egyetem teljesen elvette az időmet, ezért az egyetlen papír, ami arról tanúskodik, hogy valóban szerettem fotózni, és talán nem is voltam benne annyira analfabéta, az az oklevél, amit ott, abban a fotós nyári táborban kaptam gyerekként.

Ott azonban a fülembe ivódott egy név, akinek nagyon sok képét néztük meg és tanultunk belőle, sőt, nekem egy-egy kedvencem is volt abból a sorozatból ha jól emlékszem, Balogh Tamás Osztya neve. Persze én most nemrég, amikor szükségem volt erre az információra, mert termékfotózás témakörében szükségünk volt segítségre a cégnél, csak az Osztya nevet tudtam felidézni, a többiben azonban már az internet maximális segítségemre volt, hogy megtaláljam a Fotoda csapatát és fel tudjam venni velük a kapcsolatot, hogy gyönyörű és élethű képeket tudjak szerezni az online értékesítési rendszer kiépítéséhez.

Nem csak azért volt ez számomra hihetetlen nagy élmény, mert végre kicsit visszakerült az életembe a fotók világa, hanem bizony azért is, mert személyesen is találkozhattam azzal az emberrel, akinek a képeit annak idején, kis gyerekként ámulva néztem abban a táborban, és láthattam, hogy bizony még mindig Osztya a legnagyobb név a termékfotók körében.