A szükség nagy úr

Én nem vagyok az a típus, aki szeret a netről rendelni, sőt. Én szeretek elmenni, megnézni a terméket és átvenni, kifizetni, én magam sem tudom megmagyarázni, hogy mitől tartok egy netes vásárlást illetően, de nem szeretem. Valahogy én még nem álltam erre rá, vagy nem tudom. De valamelyik nap meg kellett, hogy törjem a jeget. Az autós telefontartóm ugyanis felmondta a szolgálatot. Ez önmagában még nem lenne egy azonnal megoldandó, sürgető dolog, de én azonban mindenhova a telefonos applikációk segítségével jutok el. Legfőképp a waze az én mentsváram, mert egyébként valószínű csak köröznék a ház körül, hiszen mindenhol eltévedek. Nekem még az is nehézséget okoz, hogy megtaláljam azt az utcát, amit a térkép mutat, még így is el tudok tévedni sajnos, de nyilván nem annyira, mint ha magamtól kellene odatalálni valahova.

Természetesen biztosan megoldanám, és biztos az is közrejátszik ebben, hogy az ember elkényelmesedik, de hát reggel vagy épp délután, mikor az ember rohan a gyerekkel, a munkába, dugó van, baleset van, és sorolhatnám, a főváros nincs annyira az ember tenyerében, hogy csak úgy meg tudja tenni késés nélkül, hogy önmagában próbálkozik. Az pedig éppen elég volt egy reggel, hogy fogtam a kezemben a telefont vezetés közben és úgy próbáltam meg rájönni mit szeretne nekem mutatni a gps és a waze.

Így tehát nagyon gyorsan be kellett szereznem egy új tartót, de egyáltalán nem volt időm körülbelül két napig elmenni ezért boltba, mert minden délután rendezvény vagy értekezlet volt. Így hát tanácsot kértem a kollégámtól, aki a baseus shop termékeit és oldalát javasolta. Azt mondta, biztos benne, hogy egyikben sem fogok csalódni, mert mindkettő személyes kedvence és kezeskedik érte. Hát a rendelés igazán könnyű volt, pár perc alatt kiválasztottam melyik termék lesz számomra alkalmas és a következő pillanatban már meg is rendeltem. Igaza lett a kollégámnak, olyannyira, hogy azóta már többször is rendeltem az oldalról. Azt hiszem most már én is mondhatom, hogy nekem is a kedvencem a márka és a shop is.