Kincsre bukkantam

Kövezzen meg bárki, aki szereti az apple termékeket, de én nem tudtam magam rávenni még sosem, hogy iphone készüléket vegyek a kezembe. Kipróbálni kipróbáltam, de egyáltalán nem győzött meg. Nem tetszett a menüje és nem is igazán tudtam használni. Egyszerűen nem állt kézre. Mondta az akkori barátom, hogy gyorsan megszokom, és mennyire kényelmes, gyors és megbízható, de én maradtam a jól bevált, szeretett kis xiaomi telefonomnál. Persze tudom, hogy az android nem problémamentes, és hát ezek a készülékek nem pont arra vannak kitalálva, hogy napi szinten, folyamatosan használjuk őket úgy, hogy viszonylag sokszor a földre is ejtjük netán néha a készülékeket, de én szeretem őket. Főleg úgy, hogy találtam egy tökéletes kis csapatot, akik mindig nagyon gyorsan és hatékonyan segítenek bármilyen problémámon a telefonnal kapcsolatban.

Úgy találtam rájuk, hogy egy hatalmas nyári buli alkalmával persze leejtettem a telefonom és teljesen összetört a kijelző. Amire nagyon gyorsan szükségem volt ekkor a barátok együttérző tekintete és a szüleim mérges fejcsóválása mellet, és hát a sajnálkozó pillantások tengerében, egy xiaomi szervíz. Ezzel persze senki sem tudott szolgálni, mert hát ők még sosem törték össze a telefonjukat. Nem kevés munkába telt, míg megtaláltam az androidszerviz csapatát.

Ők viszont nagyon kedvesek voltak, biztosítottak róla, hogy mindenki mással is történik ilyen, csak nem igazán szokták az emberek vállalni. Elmondták, hogy sajnos ezek a telefonok már annyira csúcsra vannak járatva, a hajlított kijelzővel, papírvékony kialakítással, hogy néha az is elég nekik, ha a zsebünkben van egy szűk farmerben és leülünk. Sajnos hajlanak és törnek is, így nagyon figyelni kell rájuk. Ajánlottak egy nagyon jó telefontokot, és azt, hogy ha bármi problémám támad a jövőben a telefonnal, nyugodtan forduljak hozzájuk, mert minden titkukat tudják ezeknek a készülékeknek és rengeteg mindenben tudnak segíteni.

Ma már nyugodt vagyok, mert tudom, hogy bátran használhatom a telefonom, hiszen másképp semmi értelme sem lenne egy ilyen okos telefonnak. Képeket csinálunk, videózunk velük és számos olyan dologra használjuk őket, amire eddig nem volt példa és bizony sérülékenyek, de ha van egy ilyen jó kis csapatunk, egy megbízható szervíz, akkor nincs félelemre ok, ha csak nem törjük használhatatlan formára a telefont, segíteni fognak.