Egy olasz út emlékére

Az ember életében vannak olyan események, olyan időszakok vagy olyan kirándulások, utazások, nyaralások, amik örökre a szívében maradnak, mert vagy nagyon jól érezte magát, vagy olyan emberek emlékét őrzi, akiket a szívébe zárt és nagyon megszeretett. Nekem az egyik ilyen utazásom az olasz tengerparti városokhoz kötődik, egyrészt, mert életemben először ott és akkor láttam meg a tengert, amire már egészen kicsi lány korom óta nagyon vágytam, másrészt pedig azért, mert ott ismertem meg a leendő férjemet, akivel immáron két gyereket is nevelünk együtt és akivel tényleg azt mondhatom, hogy egy minden téren boldog életet élünk. Azt gondolom, hogy amikor kicsiként álmodoztam arról, hogy majd milyen férjem lesz és milyen családi életet fogunk élni pontosan ilyen életre vágytam, ahol tényleg békében és boldogságban élhetjük a mindennapjainkat. Persze vannak feladatok, nehéz helyzetek és súrlódások is, hol nincsenek, de alapvetően mindig minden problémát gyorsan és hatékonyan, kéz a kézben meg tudunk oldani és hosszabb távon sosincs harag köztünk, ami nekem iszonyatosan fontos.

Most volt az ötödik házassági évfordulónk, és pontosan ennek az olasz útnak az emlékére az asztalra nem más került mint garnéla és tészta. Persze biztosan nem lett annyira finom mint hogy ha egy olasz kis város tengerparti éttermében ettük volna, de azért azt gondolom, hogy amit a férjem arcán láttam, az mindent megért, és azt mutatta, hogy egyrészt örül nagyon ennek a meglepetésnek, másrészt pedig jól sikerült a garnéla is.

Azóta számtalanszor került már ilyen tengeri herkentyű az asztalra, és azt gondolom hogy ez a jövőben sem lesz másképp, hiszen az oceanfood.hu oldaláról iszonyatosan gyorsan és egyszerűen tudok igazán minőségi, megbízható alapanyagokat rendelni, amiből ma már az internet segítségével tényleg csodás ételek készíthetők. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki mind ezt az oldalt, ahonnan egyszerűen tud nagyon minőségi tengeri alapanyagok beszerzésében boldogulni, és ezeket az ételeket is, hiszen nagyon finomak és egészségesek is.