Cégünk legújabb segítőtársa

Azt gondolom, hogy egyetlen olyan embernek sem kell hosszasan magyarázni, hogy mennyire fontos a jó és megbízható partnercégek megtalálása és a jó kapcsolat kialakítása, aki vállalkozást üzemeltet vagy birtokolt valaha is. Már csak felépíteni se könnyű egy ilyen vállalkozást, hiszen már ahhoz is hihetetlen sok erő és kitartásra van szükség, a folyamatos működtetés és a fejlesztés pedig egyenesen sok kitartást és folyamatos megújulást kíván. Persze amire erre én magam is rájöttem eltelt pár év, és leginkább azt sajnálom, hogy azonnal nem tudtam rájönni arra, hogy kulcsfontosságú azon partnerkapcsolatok kialakítása, akik stratégiai szempontból vagy a hosszútávú együttműködés miatt kifejezetten fontos szerepet játszanak a cég jövőjében, nem csak a tervezés, hanem közvetlenül a költségek alakulása vagy akár az eredmények növekedése terén.

Persze az ember folyamatosan tanul, és sokszor azt gondolja, hogy egy-egy szolgáltatás számára megfelelő, vagy akár tökéletes, mindaddig, míg nem talált egy olyan vállalkozást, aki sokkal magasabb és profibb szinten meg tudja aztán oldani számára ugyanazokat a feladatokat. Legutóbb én például arra jöttem rá, hogy közel sem mindegy, hogy az ember milyen beszállító partnert keres magának, hiszen nem csak az árak tekintetében fontos jól dönteni. Én például, amikor elkezdtem az umwelt csapatával együtt gondolkodni rájöttem, hogy hihetetlen sok segítséget kap az ember akkor, hogy ha egy ennyire profi és lelkiismeretes munkát végző csapat szegődik mellé, nem még hogy ha az jó árakon is képes segítséget nyújtani mondjuk jelen esetben a beszerzésben.

Legújabb homlokrakodónk ugyanis rajtuk keresztül került hozzánk, és nem csak hogy nagyon jó áron jutottunk hozzá, de hihetetlen nagy segítséget kaptunk ettől a kis csapattól már a kiválasztás során is. Ezeknél a gépeknél ugyanis nagyon fontos az, hogy jó paraméterekkel válasszunk, hogy maximálisan ki tudja szolgálni a vállalkozás igényeit, ne legyenek azonban felesleges tartalékok vagy extrák a gépen, hiszen az az árban is megmutatkozik, ilyen szinten feleslegesen. Én biztos vagyok benne, hogy a jövőben csakis ezzel a kis csapattal fogok beszerezni gépeket a vállalkozás munkájának megsegítésére, mert jó áron dolgoznak és iszonyat profik. Csak javasolni tudom őket bárki számára.